Acties & Wafels

Sorteren op:

We hebben de lekkerste smaken en combinaties chocozoenen al voor je klaar gezet. Deze kant-en-klare dozen zijn zo te bestellen. 

Kant en klaar dozen met Chocozoenen 

De lekkerste combinaties en smaken van onze heerlijke Chocozoenen staan al voor je klaar. Er zijn dozen met Chocozoenen van 12 en van 25 stuks die wij zorgvuldig voor je hebben samengesteld. Ze bevatten allemaal verschillende Chocozoenen. De doos van 25 stuks kan soms dubbele smaken bevatten. Dat is afhankelijk van het seizoen. In de periode van oktober tot en met maart bestaat het assortiment uit 32-34 smaken. In de periode van april tot en met septemberuit 20-25 smaken. En allemaal even lekker dus er blijft genoeg te kiezen en vooral te genieten. Tover een glimlach op ieders gezicht wanneer je trakteert op onze zoete, verleidelijke Chocozoenen. 

En heerlijke ijsjes die niet smelten 

Onze Chocozoen Vanille maar dan in de vorm van een ijsje is de perfecte traktatie voor een kinderfeestje. Deze zijn te koop in 11 of in 24 stuks. Door de handige vorm zijn ze ook voor de allerkleinsten goed vast te houden. En je kunt ze gemakkelijk meenemen want ze smelten pas als je ze opeet. Dat is nog eens een leuke verrassing.  Geniet van de overheerlijke Vanille Chocozoen ijsjes of van de bijzondere aroma’s van onze Chocozoenen waarbij je smaken kunt tegenkomen als Kokos, Framboos, Bosbes, Mocca, Aardbei, Latte Macchiatto, Advokaat, Irish Coffee, Sinas, After Eight, Rum-Druiven-Noot, After Eight en vele anderen. Mmmmm…dat wordt smullen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.