Witte Chocolade Chocozoenen

Sorteren op:

Romige Chocozoen Witte chocolade met verrassende aroma’s 

Zoveel mensen zoveel smaken en dat geldt zeker ook voor chocolade. De een houdt van puur, de ander van melk en een derde vindt witte chocolade het aller lekkerst. De Witte Chocokus is dan ook een graag geziene gast in ons uitgebreide assortiment. Hij houdt ervan zich mooi en bijzonder te kleden en je ziet hem in diverse verrassende outfits pronken. Zijn witte chocolade buitenlaag is versierd met bruine stukjes van de kern van de cacaoboon bij de Chocokus Stracciattela en met amandel schaafsel bij de Chocozoen Honing-Amandel. De Chocozoen Wit Kokos heeft een tropisch karakter, de Chocozoen Aardbei is fruitig en fris en de Chocozoen Latte Macchiatto is ronduit deftig te noemen. 

Bijna te mooi om op te eten……bijna!

Want deze Chocokussen Witte Chocolade zijn gevuld met een zachte en luchtige vulling van vanille schuim dat verrijkt is met de heerlijkste aroma’s die je maar al te graag wilt ontdekken. De Chocozoen Wit Aardbei heeft bovendien een mooie roze kleur van binnen. Witte chocolade dankt zijn kleur aan het gebruik van cacaoboter in plaats van cacaopoeder. De verrukkelijke smaaksensaties in witte chocolade zijn niet te versmaden en willen graag aanwezig zijn elke keer dat jij van ze wilt genieten. Tijdens een geluksmomentje voor jezelf of met heel veel anderen. Dat maakt hen niet uit. Het zijn graag geziene gasten in de assortiment doos van 12 of 25 stuks.

Witte Chocolade Negerzoenen

Zoals u wellicht heeft gezien noemen wij de chocolade producten die u wellicht kent als de vertrouwde negerzoenen tegenwoordig chocozoenen. We leggen hier ook uit waarom wij het woord negerzoenen niet gebruiken voor de chocolade zoenen die we maken. Aan de receptuur van de chocozoenen hebben wij uiteraard niks gewijzigd, dus ze zijn nog altijd zo lekker als u ze gewend bent!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.