Puur Chocolade Chocozoenen

Sorteren op:

De intense smaak van pure chocolade 

De meeste varianten van onze overheerlijke Chocozoenen zijn omhuld met onze aller lekkerste, krachtige, donkere chocolade. Een mooie tegenstelling met de zachte zoetheid van de luchtige schuimvulling en geïnspireerd door de originele  N…..zoen.  Ook in de combinatie met de verschillende vullingen, aroma’s en toppings geeft de pure chocolade een mooie balans in de smaaksensatie. Bij de fruitsmaken is dat met de Chokokus Sinas en Bramen. Bij de dranksmaken zijn de Amaretto, Irish Coffee, Cappuccino, Advokaat en Mocca er in ondergedompeld. En ook de Chocozoenen Marsepein, Krokant, After Eight, Karamel en Rum-Druiven-Noot hebben een puur chocolade omhulsel. Met de diverse soorten toppings krijgt de Pure Chocoladezoen een verrassend uiterlijk. 

Een heerlijke combinatie verrassende aroma’s toppings 

De vrolijke kleuren van het suikerstrooisel als rood, oranje, geel, groen, bruin, wit en goud geven al een beetje het aroma van de vulling prijs. Net als de kleine stukjes karamel en de krokante stukjes of geschaafde amandelen. Bovendien geven ze een prachtig gevarieerd kleurenpallet in de assortiment doos van 12 of 25 stuks. Sommige mensen houden van alle smaken chocolade, andere gaan alleen voor puur, melk of wit. De Pure Chocozoenen zijn een must voor de liefhebber van warme, donkere pure chocolade. In zijn originele vorm of verrijkt met diverse smaken en toppings. Laat je elk moment en elke gelegenheid heerlijk kussen door onze overheerlijk Pure Chocoladezoenen.

Puur Chocolade Negerzoenen

Zoals u wellicht heeft gezien noemen wij de chocolade producten die u wellicht kent als de vertrouwde negerzoenen tegenwoordig chocozoenen. We leggen hier ook uit waarom wij het woord negerzoenen niet gebruiken voor de chocolade zoenen die we maken. Aan de receptuur van de chocozoenen hebben wij uiteraard niks gewijzigd, dus ze zijn nog altijd zo lekker als u ze gewend bent!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.