Drank Smaken Chocozoenen

Sorteren op:

Volwassen Chocozoenen met een vleugje sterke drank 

Mmmmm…… houd jij wel van een speciale koffie of dranksmaak in je gebak. Deze vind je bij ons ook in de chocozoenen. Deze chocolade kussen zijn vooral voor volwassenen erg aantrekkelijk. De volle smaken, de heerlijke likeur, sterke drank en koffie aroma’s zijn een sensationele belevenis voor al je smaakpapillen. De Chocozoen Advokaat bijvoorbeeld brengt herinneringen terug van de bekende gele eierlikeur met slagroom. Met zijn vrolijk gele suikerstrooisel op de pure chocola een streling voor je tong. Of de Chocozoen Amaretto met de bekende Italiaanse amandel likeur smaak. Sterke koffie proef je in de Chocozoen Cappuccino net als in de Irish Coffee maar dan nog aangevuld met een vleugje Ierse Whisky. 

Laat je dubbel zoenen met de Chocokussen Drank Smaken

En wat te denken van de drie-eenheid Rum-Druiven-Noot. De warme rum, de frisse druiven en de hartige nootsmaak allemaal samen in een enkele Chocozoen. Hoe lekker wil je het hebben? Dit zijn natuurlijk bij uitstek Chocolade zoenen voor bij een receptie, een huwelijk, een jubileum of een opening. Ze zijn ook heel geschikt voor op een uitgebreide gebak tafel en gewoon super lekker bij een kopje thee of koffie. Kun je niet kiezen? Bestel dan een doos van 12 of 25 stuks met alle smaken zodat je ze allemaal uit kunt proberen. De krachtige zoetheid van pure chocola en de luchtige met drank gearomatiseerde schuimlaag op het krokante wafeltje zorgen voor een ongekende smaaksensatie.

Drank Smaken Negerzoenen

Zoals u wellicht heeft gezien noemen wij de chocolade producten die u wellicht kent als de vertrouwde negerzoenen tegenwoordig chocozoenen. We leggen hier ook uit waarom wij het woord negerzoenen niet gebruiken voor de chocolade zoenen die we maken. Aan de receptuur van de chocozoenen hebben wij uiteraard niks gewijzigd, dus ze zijn nog altijd zo lekker als u ze gewend bent!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.