Fruit Smaken Chocozoenen

Sorteren op:

Fruit en Chocolade, een heerlijke combinatie

Onze Chocozoenen zijn er ook met een aantal verrukkelijke fruitsmaken. Het zacht vruchtvlees van de kokosnoot vind je bijvoorbeeld fijn geraspt aangebracht op de chocolade laag van de Chocozoen Puur Kokos en de Chocozoen Wit Kokos. Dit geeft een heerlijke tropische smaak en een krokante bite. De zachte, luchtige  schuimvulling is verrijkt met kokosaroma voor een intense smaak. De Chocozoen Rum-Druiven-Noot is een heerlijke combinatie waarin naast rum en noten de fris zoete druivensmaak de boventoon voert. Sinaasappel, Aardbeien en Bramen aroma en de vrolijke topping van rode en oranje suikerstrooisel maken deze drie chocoladezoenen geliefd in elk jaargetijde en zeker in de zomer.

Chocozoenen Fruit in diverse verrassende smaken 

De echte fruitliefhebbers kunnen natuurlijk een doos samenstellen met hun favoriete smaken. Ook in de assortiment dozen van 12 of 25 stuks die wij voor je samenstellen zul je deze geliefde smaken vaak tegenkomen. Voor een kinderfeestje of verjaardag zijn de smaken Braam, Aardbei en Sinaasapppel natuurlijk heel geschikt. De kinderen zullen smullen van het vrolijk gekleurde suikerstrooisel, de heerlijke chocolade,  verrast zijn door de rood/roze kleur en genieten van de tinteling van het luchtige schuim op de tong. Het knapperige wafeltje is dan de kers op de taart. Heerlijke smaken voor jong en oud waar je elke dag van kunt genieten.

Fruit Smaken Negerzoenen

Zoals u wellicht heeft gezien noemen wij de chocolade producten die u wellicht kent als de vertrouwde negerzoenen tegenwoordig chocozoenen. We leggen hier ook uit waarom wij het woord negerzoenen niet gebruiken voor de chocolade zoenen die we maken. Aan de receptuur van de chocozoenen hebben wij uiteraard niks gewijzigd, dus ze zijn nog altijd zo lekker als u ze gewend bent!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.