Chocozoenen met Foto of Logo

Sorteren op:

Wil je je chocozoenen een persoonlijk tintje geven? Personaliseer ze dan met een foto of logo.

Chocozoenen met een persoonlijk tintje 

Het personaliseren van chocolade is een van onze specialiteiten. Een afbeelding, logo, tekst, foto of kreet maakt ook onze Chocozoenen nog specialer en persoonlijker. Wil je iemand die ziek is of het moeilijk heeft een hart onder de riem steken, je geliefde extra verrassen met Valentijn, een super leuk verjaardagscadeau geven of iemand op een bijzondere manier bedanken? Laat dan een foto van jezelf, een vrienden of vriendinnen groepje, je gezin, een geliefd huisdier of een symbool afbeelden op de Chocozoenen. Presenteer bij de start van je nieuwe bedrijf, een presentatie of een jubileum onze heerlijke Chocozoenen met het bedrijfslogo erop of geef ze cadeau als relatiegeschenk. 

Verrassend als traktatie of cadeau 

Ook bij een huwelijk kan de Chocozoen een belangrijke rol spelen met een mooie afbeelding van het pas getrouwde stel erop. Of van opa en oma als ze hun 40 of 50 jarig huwelijk vieren. Extra leuk voor een kinderfeestje met de foto van de jarige of zijn of haar favoriete superheld. Een mooie verrassing waardoor iedereen nog meer zal genieten van de lekkere Chocozoenen. Voor de diverse feestdagen kunnen de chocozoenen een bijzonder uiterlijk krijgen door ze te versieren met een afbeelding van de paashaas, paaseieren, de kerstman, een dennenboom of ster. Een feestelijk gezicht op tafel. Behalve afbeeldingen kun je ook een mooie tekst op de Chocozenen laten zetten. Gepersonaliseerde Chocozoenen zijn extra mooi en super lekker.

Negerzoenen met Foto of Logo

Zoals u wellicht heeft gezien noemen wij de chocolade producten die u wellicht kent als de vertrouwde negerzoenen tegenwoordig chocozoenen. We leggen hier ook uit waarom wij het woord negerzoenen niet gebruiken voor de chocolade zoenen die we maken. Aan de receptuur van de chocozoenen hebben wij uiteraard niks gewijzigd, dus ze zijn nog altijd zo lekker als u ze gewend bent!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x
Uw bestelling wordt aan de winkelwagen toegevoegd. Een moment geduld a.u.b.